POZOR 12-20.3.2024 odstávka z důvodu rozšiřování prostor. Děkujeme za pochopení , zboží bude expedováno 21.3.2024...........................................................................................................................................................................................................................❗❗❗❗ DOPRAVA NAD 1000kč po ČR ZDARMA ⚡⚡⚡ PLUS DALŠÍ MNOŽSTEVNÍ A VĚRNOSTNÍ SLEVY ❗❗❗
11 hodnocení

LT Baits Rozpustné Boilies SpeedBall 24mm - 170g

Super rychlá rozpustná kulička pro maximum záběrů. Miniaturní částečky vzlínají a některé levitují nad nástrahou. S krásnou vůní je to top kulička na závody a rychlé chytání.

Vyprodáno
Kód: LT-SPEED
Značka: LT Baits
139 Kč
Kategorie: Rozpustné Boilies
Hmotnost: 0.17 kg

Složení: 10 druhů sladkých i masových esencí z Anglie, patentky, betain, Robin Red originál, mléčné i rybí proteiny a další prvotřídní suroviny.

Ideální období: SpeedBall byl stvořen prioritně pro LEDOVOU vodu, nicméně ukázal svou sílu i v teplém letním období a to jak na závodech, tak i při krátkých vycházkách.

Rozpustnost: Rychle rozpustné boilies. Ve vodě okolo 4°C vydrží cca 16 hodin s okamžitým nástupem. Čím je boilies menší, tím je tvrdší. Často se nám podařilo přelstít rybu právě na omletou 10-12 mm kuličku, která je v jádře stále tvrdá. V letním období pak vydrží okolo 2-6 hodin, samozřejmě v závislosti na aktivitě bíle ryby.

Krmení: Samotný SpeedBall je určen pouze "pod háček", ale je vhodné navléci 2 půlky na pva nit a případně předkrmit a následně dokrmovat trvanlivým boilies Riverfruit. Boilies se nedipuje ani neobaluje!

Dno: Je úplně jedno zda chytáte na bahně či na písku. 

Lokalita: SpeedBall lze použít opravdu kdekoliv a kdykoliv! Pouze při použití na řece je třeba myslet na proudění, které rychleji omílá kuličku.

Rybí obsádka: Na SpeedBall lze chytit jakkoliv velkého kapra, od malých kapříků po opravdové monstra, jichž má na kontě už pěknou řádku (i přes magickou hranici 20 kg).

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: