Doprava zdarma
nad 1000 Kč po ČR
Věrnostní program
Slevy až 20 % po registraci
Doručení po ČR
do 24h při objednávce do 11:00
Možnost spolupráce
ltbaits.cz@seznam.cz
Hmotnost: 200 g, Průměr: 16 mm
Skladem v eshopu
(14 St)
EAN: 8594205088939
Lieferung bis:
15. 10. 2025
€5,71
/ St
€5,10
ohne MwSt.
Hmotnost: 200 g, Průměr: 20 mm
Skladem v eshopu
(11 St)
EAN: 8594205088946
Lieferung bis:
15. 10. 2025
€5,71
/ St
€5,10
ohne MwSt.
Hmotnost: 200 g, Průměr: 24 mm
Skladem v eshopu
(11 St)
EAN: 8594205088953
Lieferung bis:
15. 10. 2025
€5,71
/ St
€5,10
ohne MwSt.
SSK - SAUSAGE KRILL
Složení: Anglické esence, rozpustné proteiny sypké i tekuté, játra sypká i tekutá, směs koření, proteinový koncentrát, kombinace Krillu a další.
Období:
- vhodné pro lov 365 dní v roce!!! SSK funguje skvěle jak ve studené vodě, tak i v teplé. Je tedy jedno jestli je jaro, léto, podzim nebo zima.
- Ve studené vodě pod 10 stupňů použijte rozpustnou verzi, v sezoně na krmení a rychlejší záběr klasickou verzi či dipované pod háček a na řeku nebo na čekání na tu správnou godzilu použijte Extra tvrdé Hardky.
Vhodné použití:
- Všechny typy vod a dna. V případě použití na bahnitém dně, doporučujeme dipované boilies
Rozpustnost:
- Závisí na teplotě vody, aktivitě bílé ryby, typu vody a průměru boilies. Při teplotě vody 15°C a více , vydrží 20 mm boilies cca 6-8 hodin. Rozpustné 2-3 hod a extra tvrdé Hard boilies 24+ stejně tak jako dipované
Krmení:
- SSK je tak „našlapaný“, že doporučujeme pouze lehký úvodní zákrm, přibližně 1kg a následně průběžné přikrmování, 2 až 3 hrstky na vaše lovné místo co hodinu, nebo po záběru.
Typ závěrem:
- doslova „smrtelnou“ kombinací nám během testování ukázala kombinace s Pop–up boilies Fine Pineapple zadlabanym dovnítř
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | KLASICKÉ TRVANLIVÉ BOILIES 200G |
---|---|
Garantie: | 2 Jahre |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Bewertungen hinzufügen. Bitte anmelden oder registrieren.
Diskussion
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Kommentar hinzufügen