❗❗❗❗ DOPRAVA NAD 1000kč po ČR ZDARMA ⚡⚡⚡ PLUS DALŠÍ MNOŽSTEVNÍ A VĚRNOSTNÍ SLEVY ❗❗❗

SSK SAUSAGE KRILL BOILIES

Môžeme doručiť do:
€12,28 / ks €10,96 bez DPH
SSK SAUSAGE KRILL BOILIES
SSK SAUSAGE KRILL BOILIES (Hmotnost 1 kg, Průměr 24 mm)
Novinka Tip
Hmotnost: 1 kg, Průměr: 16 mm
Skladem v eshopu (11 ks) EAN: 8594205080759
Môžeme doručiť do: 15. 10. 2025
€12,28 / ks
€10,96 bez DPH
Hmotnost: 1 kg, Průměr: 20 mm
Skladem v eshopu (5 ks) EAN: 8594205080001
Môžeme doručiť do: 15. 10. 2025
€12,28 / ks
€10,96 bez DPH
Hmotnost: 1 kg, Průměr: 24 mm
Vyprodáno EAN: 8594205080391
€12,28 / ks
€10,96 bez DPH

SSK - SAUSAGE KRILL

Složení: Anglické esence, rozpustné proteiny sypké i tekuté, játra sypká i tekutá, směs koření, proteinový koncentrát, kombinace Krillu a další.

 

Období

  • vhodné pro lov 365 dní v roce!!! SSK funguje skvěle jak ve studené vodě, tak i v teplé. Je tedy jedno jestli je jaro, léto, podzim nebo zima.
  • Ve studené vodě pod 10 stupňů  použijte rozpustnou verzi, v sezoně na krmení a rychlejší záběr klasickou verzi či dipované pod háček  a na řeku nebo na čekání na tu správnou godzilu použijte Extra tvrdé Hardky.

Vhodné použití:

  • Všechny typy vod a dna. V případě použití na bahnitém dně, doporučujeme dipované boilies

Rozpustnost:

  • Závisí na teplotě vody, aktivitě bílé ryby, typu vody a průměru boilies. Při teplotě vody 15°C a více , vydrží 20 mm boilies cca 6-8 hodin. Rozpustné 2-3 hod a extra tvrdé Hard boilies 24+ stejně tak jako dipované

Krmení:

  • SSK je tak „našlapaný“, že doporučujeme pouze lehký úvodní zákrm, přibližně 1kg a následně průběžné přikrmování, 2 až 3 hrstky na vaše lovné místo co hodinu, nebo po záběru. 

Typ závěrem: 

  • doslova „smrtelnou“ kombinací nám během testování ukázala kombinace s Pop–up boilies Fine Pineapple zadlabanym dovnítř

 

Dodatočné parametre

Kategória: KLASICKÉ TRVANLIVÉ BOILIES 1 KG
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Diskusia

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Povinné polia

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola