EXOTIC SQUID DIPOVANÉ BOILIES 24MM 300G
Boilies v dipu je velmi atraktivní nástraha vhodná pro kratší vycházky k docílení rychlého záběru.
Vynikající rovněž při lovu na zabahněných revírech tak i při závodním rybolovu. Toto boilies je v podstatě klasické trvanlivé boilies, které je již zalito dipem stejné příchutě a tudíž je již nádherně vpité do kuličky a takzvaně zatažené.
Exotic squid
Složení: Anglická esence Squid-octopus s eo pomeranč. Kombinace rozpustných rybích proteinů, velká dávka olihňové moučky, GLM extraktu, koření a velikého množství jater. K tomu nespočet dalších surovin a to dělá z boilies Exotic Squid čím je!!!
Období:
- při teplotě vody od 8°C až do pozdního podzimu.
Vhodné použití:
- Všechny typy vod a dna.
Rozpustnost:
- Závisí na teplotě vody, aktivitě bílé ryby, typu vody a průměru boilies. Při teplotě vody od 15°C , vydrží 20 mm boilies nastražené 24 a více hodin.
Boilies v dipu je velmi atraktivní nástraha vhodná pro kratší vycházky k docílení rychlého záběru.
Vynikající rovněž při lovu na zabahněných revírech tak i při závodním rybolovu. Toto boilies je v podstatě klasické trvanlivé boilies, které je již zalito dipem stejné příchutě a tudíž je již nádherně vpité do kuličky a takzvaně zatažené.
Exotic squid
Složení: Anglická esence Squid-octopus s eo pomeranč. Kombinace rozpustných rybích proteinů, velká dávka olihňové moučky, GLM extraktu, koření a velikého množství jater. K tomu nespočet dalších surovin a to dělá z boilies Exotic Squid čím je!!!
Období:
- při teplotě vody od 8°C až do pozdního podzimu.
Vhodné použití:
- Všechny typy vod a dna.
Rozpustnost:
- Závisí na teplotě vody, aktivitě bílé ryby, typu vody a průměru boilies. Při teplotě vody od 15°C , vydrží 20 mm boilies nastražené 24 a více hodin.
Kód | Kód: 57802 |
---|---|
Márka neve: | LT Baits |
Kategória: | DIPOVANÉ BOILIES |
Jótállás: | 2 év |
Súly: | 0.4 kg |
EAN vonalkód: | 8594205085877 |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé értékeléseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!