EXOTIC SQUID DIPOVANÉ BOILIES 24MM 300G
Boilies v dipu je velmi atraktivní nástraha vhodná pro kratší vycházky k docílení rychlého záběru.
Vynikající rovněž při lovu na zabahněných revírech tak i při závodním rybolovu. Toto boilies je v podstatě klasické trvanlivé boilies, které je již zalito dipem stejné příchutě a tudíž je již nádherně vpité do kuličky a takzvaně zatažené.
Exotic squid
Složení: Anglická esence Squid-octopus s eo pomeranč. Kombinace rozpustných rybích proteinů, velká dávka olihňové moučky, GLM extraktu, koření a velikého množství jater. K tomu nespočet dalších surovin a to dělá z boilies Exotic Squid čím je!!!
Období:
- při teplotě vody od 8°C až do pozdního podzimu.
Vhodné použití:
- Všechny typy vod a dna.
Rozpustnost:
- Závisí na teplotě vody, aktivitě bílé ryby, typu vody a průměru boilies. Při teplotě vody od 15°C , vydrží 20 mm boilies nastražené 24 a více hodin.
Boilies v dipu je velmi atraktivní nástraha vhodná pro kratší vycházky k docílení rychlého záběru.
Vynikající rovněž při lovu na zabahněných revírech tak i při závodním rybolovu. Toto boilies je v podstatě klasické trvanlivé boilies, které je již zalito dipem stejné příchutě a tudíž je již nádherně vpité do kuličky a takzvaně zatažené.
Exotic squid
Složení: Anglická esence Squid-octopus s eo pomeranč. Kombinace rozpustných rybích proteinů, velká dávka olihňové moučky, GLM extraktu, koření a velikého množství jater. K tomu nespočet dalších surovin a to dělá z boilies Exotic Squid čím je!!!
Období:
- při teplotě vody od 8°C až do pozdního podzimu.
Vhodné použití:
- Všechny typy vod a dna.
Rozpustnost:
- Závisí na teplotě vody, aktivitě bílé ryby, typu vody a průměru boilies. Při teplotě vody od 15°C , vydrží 20 mm boilies nastražené 24 a více hodin.
Art.-Nr. | Artikelnummer: 57802 |
---|---|
Brand name: | LT Baits |
Kategorie: | DIPOVANÉ BOILIES |
Garantie: | 2 Jahre |
Gewicht: | 0.4 kg |
EAN: | 8594205085877 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Bewertungen hinzufügen. Bitte anmelden oder registrieren.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.