EXOTIC SQUID DIPOVANÉ BOILIES 24MM 300G
Boilies v dipu je velmi atraktivní nástraha vhodná pro kratší vycházky k docílení rychlého záběru.
Vynikající rovněž při lovu na zabahněných revírech tak i při závodním rybolovu. Toto boilies je v podstatě klasické trvanlivé boilies, které je již zalito dipem stejné příchutě a tudíž je již nádherně vpité do kuličky a takzvaně zatažené.
Exotic squid
Složení: Anglická esence Squid-octopus s eo pomeranč. Kombinace rozpustných rybích proteinů, velká dávka olihňové moučky, GLM extraktu, koření a velikého množství jater. K tomu nespočet dalších surovin a to dělá z boilies Exotic Squid čím je!!!
Období:
- při teplotě vody od 8°C až do pozdního podzimu.
Vhodné použití:
- Všechny typy vod a dna.
Rozpustnost:
- Závisí na teplotě vody, aktivitě bílé ryby, typu vody a průměru boilies. Při teplotě vody od 15°C , vydrží 20 mm boilies nastražené 24 a více hodin.
Boilies v dipu je velmi atraktivní nástraha vhodná pro kratší vycházky k docílení rychlého záběru.
Vynikající rovněž při lovu na zabahněných revírech tak i při závodním rybolovu. Toto boilies je v podstatě klasické trvanlivé boilies, které je již zalito dipem stejné příchutě a tudíž je již nádherně vpité do kuličky a takzvaně zatažené.
Exotic squid
Složení: Anglická esence Squid-octopus s eo pomeranč. Kombinace rozpustných rybích proteinů, velká dávka olihňové moučky, GLM extraktu, koření a velikého množství jater. K tomu nespočet dalších surovin a to dělá z boilies Exotic Squid čím je!!!
Období:
- při teplotě vody od 8°C až do pozdního podzimu.
Vhodné použití:
- Všechny typy vod a dna.
Rozpustnost:
- Závisí na teplotě vody, aktivitě bílé ryby, typu vody a průměru boilies. Při teplotě vody od 15°C , vydrží 20 mm boilies nastražené 24 a více hodin.
Код | Код: 57802 |
---|---|
Име на марката: | LT Baits |
Категория: | DIPOVANÉ BOILIES |
Гаранция: | 2 години |
Тегло: | 0.4 kg |
EAN: | 8594205085877 |
Бъдете първият, който ще публикува статия към този елемент!
Само регистрирани потребители могат да изпращат оценки. Моля, влезте в или регистрирайте се.
Бъдете първият, който ще публикува статия към този елемент!